PIZZARETTE BENODIGDHEDEN: 4 ESSENTIALS

Met deze 4 pizzarette benodigdheden wordt jouw avondje pizzaretten gegarandeerd een gezellig … en lekker!

pizzarette benodigdheden

Wat heb je nodig bij een pizzarette?

Want het zou zonde zijn als je er ‘s avonds achter komt dat je de kaas bent vergeten…

1. Pizzabodems

Het begint allemaal met goede pizzarette bodems. Je kunt hier zelf pizzadeeg voor maken, kant-en-klare mini-pizza’s voor kopen of een pitabroodje doormidden snijden.

Tip: knip een bakpapiertje op maat en leg ‘m onder de bodem te voorkomen dat de pizza straks aan je spatel vastplakt. Of bestrooi de spatel met bloem. Kan ook.

2. Saus

Voor een lekkere pizza heb je natuurlijk ook goede pizzasaus nodig.

Maak ‘m zelf door eerst een gesnipperd uitje en teentje knoflook aan te fruiten en vervolgens passata toe te voegen. Breng daarna op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden en you’re ready to go.

Of maak het jezelf makkelijk en koop een kant-en-klaar potje saus. We don’t judge.

3. Ingrediënten

Misschien wel de belangrijkste pizzarette benodigdheden: de ingrediënten!

Zorg in ieder geval voor voldoende lekkere dingen om je pizzaatjes mee te beleggen. Denk aan een plakje salami of ham, maar ook aan groenten als paprika en courgette.

Zet hiervoor allerlei verschillende bakjes of schaaltjes op tafel. Hoe meer, hoe beter. Want dan weet je zeker dat iedereen zijn of haar favoriete pizza kan maken.

Om je te helpen, hebben we de lekkerste pizzarette ingrediënten voor je op een rijtje gezet.

4. Kaas

Wat is een pizza zonder goede laag kaas erover?

Scheur een bolletje mozzarella in stukjes voor de echte Italiaanse experience of schud gewoon een zakje geraspte kaas leeg in een bakje. Geitenkaas of gorgonzola doen het ook altijd goed!

Tip: er zijn nog veel meer toppings waarmee je jouw pizza nog nét even wat lekkerder maakt. Check dus vooral ook even onze top 10 pizzarette toppings!