BESTE GOURMETSTEL VOOR 8 PERSONEN (REVIEW)

Dit is het beste gourmetstel voor 8 personen

It’s that time again. De hele familie komt dit jaar bij jou op bezoek om te gourmetten. Dan heb je natuurlijk wel een grote gourmetset nodig … maar welke? Dat kan er maar één zijn: de Princess Raclette Grill Teppanyaki Party. Want dat is volgens ons het beste gourmetstel voor 8 personen.

Of in ieder geval de beste koop.

beste gourmetstel 8 voor personen

In het kort

Het beste gourmetstel voor 8 personen is wat ons betreft de Princess Raclette Grill & Teppanyaki Party. Waarom? Omdat deze gourmetset ook echt groot genoeg is voor 8 personen (en dat is nog wel eens anders).

Verder is ‘ie ook relatief goedkoop als je hem vergelijkt met andere gourmetstellen van dat formaat. En laten we eerlijk zijn, dat is best wel lekker als je ‘m toch alleen maar gebruikt met kerst of oud en nieuw. Ja, toch?

Pluspunten

Minpunten

Ervaringen

Dit is waarom de Princess Raclette Grill & Teppanyaki Party het beste gourmetstel voor 8 personen is:

Veelzijdig apparaat

Met deze gourmetset kun je alle kanten op. De bakplaat heeft namelijk een gladde kant voor bakken en een geribbelde kant voor grillen. Kun je zelf kiezen wat je lekkerder vindt.

Houd er daarbij wel rekening mee dat het een raclette is. De pannetjes zijn dus bedoeld voor het smelten van kaas. Een pannenkoek of eitje gaat ook nog wel, maar het bakken van groenten of vlees kun je er beter niet in doen.

Makkelijk schoon te maken

Ook vonden wij de set best makkelijk schoon te maken. Door de anti-aanbaklaag wordt het afgeraden om de plaat en de pannetjes in de vaatwasser te doen … en dat is ook helemaal niet nodig.

Met een keukenpapiertje veegden wij het vet er zo vanaf. Klein sopje erover, afspoelen en klaar. Een kind kan de afwas doen.

Rechthoekig

Verder is het handig dat het gourmetstel rechthoekig is. Daardoor kan iedereen er goed bij, zonder dat je half over de tafel heen moet hangen om je vleesje te draaien. Ook als je op de hoek zit. Vette pré!

Resultaat

De Princess Raclette Grill & Teppanyaki Party wordt snel warm en goed heet (als je ‘m op maximale temperatuur zet). Daardoor kun je heerlijk gourmetten, maar ook grotere stukken vlees of vis bakken gaat daardoor prima. Aanrader!

Alternatieve gourmetstellen voor 8 personen

Met deze 8-persoons gourmetstellen haal je ook altijd een goede koop in huis.

fritel rg 2170

Fritel RG2170

De rechthoekige Fritel RG2170 met teppanyaki- en grillgedeelte is ook groot genoeg voor 8 personen. Daarbij is dit gourmetstel wél vaatwasserbestendig. Nadeel is wel dat je de temperatuur niet kan regelen.

princess dinner 4 all pure 8 personen

Princess Dinner4All Pure

De Princess Dinner4All Pure is het nieuwe gourmetten. Geen centrale bakplaat meer, maar iedereen zijn eigen plaatje. Perfect voor vegetariërs of veganisten dus. Bovendien kun je alles gewoon in de afwasmachine schoonmaken!

Conclusie

Tuurlijk, het was handig geweest als je de set kon afwassen in de vaatwasser. Maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door de grote bakplaat, het handige design voor grotere groepen en de regelbare temperatuur. Bovendien zijn de pannetjes en de plaat ook gewoon makkelijk te reinigen met een doekje.

Kortom, wat ons betreft is de Princess Raclette Grill & Teppanyaki party het beste gourmetstel voor 8 personen. In deze prijscategorie hebben we nog geen betere gezien.