BESTE PIZZARETTE VOOR 8 PERSONEN (REVIEW)

Dit is de beste pizzarette voor 8 personen

Lekker pizzaatjes bakken met de hele familie? Of gewoon zin in een gezellige avondje met vrienden (en kids)? Dan heb je wel een groter modelletje nodig… Daarom reviewen we vandaag de beste pizzarette voor 8 personen: de Emerio PO 116124.1!

In het kort

Met de Emerio PO 116124.1 merk je dat Emerio zo’n beetje het enige échte pizzarettemerk is. Deze pizzarette voor 8 personen heeft namelijk alles wat je wil als je gaat eten met een grote groep: genoeg ruimte voor iedereen en een hoge temperatuur.

Bovendien kun je de pizzabodems op de bovenkant alvast wat voorgaren. Daardoor zijn ze nog sneller klaar. Vooral fijn voor ongeduldige kinderen en hongerige heren. Tip: zorg er dan wel voor dat je de pizza’s niet te dik belegt!

Pluspunten

Minpunten

Ervaringen

Dit is waarom de Emerio PO-116124.1 de beste pizzarette voor 8 personen:

Groot genoeg

Meestal zijn gourmetstellen en pizzarettes niet groot genoeg. Dat is met dit apparaat wel anders.

Door de dubbele laag kun je namelijk ook echt prima 8 pizzaatjes tegelijk bakken, zonder dat het apparaat je hele tafel in beslag neemt. 

Bovendien zijn alle pizza’s even snel klaar. Wel zo fijn!

Pre-bake

De koepel heeft een pre-bake functie. Klinkt cool … en dat is het ook! Je kunt namelijk je pizzabodems hierop alvast voorverwarmen of een beetje garen. Daardoor zijn je creaties net even wat sneller klaar en hoef je dus minder lang te wachten!

Geen nare geurtjes

Ook wel fijn: met deze 8-persoons Emerio heb je geen nare geurtjes in huis. Je hebt geen last van spetterend vet en je hoeft ook je gordijnen niet in de wasmachine te gooien als je een gezellig avondje hebt gehad.

Dat maakt pizzaretten überhaupt een leuk alternatief voor gourmetten!

Resultaat

Dan de hamvraag: kun je een beetje lekkere pizza’s bakken op deze pizzarette? Het antwoord: ja … en snel ook.

Met de pre-bakefunctie haal je namelijk wat minuten van de baktijd af. Onze pizza’s waren daarmee vaak al in een minuut of 6 klaar (met kant-en-klare pizzabodems).

Let op: de onderste ring is wat laag, dus je raakt al gauw het verwarmingselement als je je pizza iets te dik belegt. Gebruik dus wel dunne pizzarette bodems!

 

Alternatieven

Hiermee haal je ook een goede koop in huis.

tristar festa pizzaoven

Tristar Pizza Festa Connect

De Tristar Pizza Festa Connect is een kleiner apparaat dat je modulair kunt schakelen. Voor 8 personen moet je er dus 4 aan elkaar koppelen. Groot pluspunt: iedereen kan altijd goed bij zijn eigen pizza!

trebs gusto

Trebs PizzaGusto

De Trebs PizzaGusto kan eigenlijk alles wat die van Emerio ook kan. Hij gaat alleen wat minder hard en dus moet je vaak net even wat langer wachten. Wel leuk voor relaxed avondje met vrienden!

Conclusie

Voor ons is de Emerio PO-116124.1 echt de beste pizzarette voor 8 personen. Simpelweg omdat het apparaat precies doet wat je ervan verwacht: lekkere pizza’s bakken.

Het slimme design met dubbele verwarmingselementen maakt hem daarbij geschikt voor grotere groepen en door de voorbakfunctie is je bodem ook wat sneller klaar.

Bovendien is ‘ie vaak ook nog goedkoper dan de alternatieven. Ook mooi meegenomen!