BESTE PIZZARETTE VOOR 4 PERSONEN (REVIEW)

Dit is de beste pizzarette voor 4 personen

Binnenkort een avondje pizzaretten met de kids? Dan heb je minimaal een goede 4-persoons pizzarette nodig. Daarom lees je in deze review alles over de beste pizzarette voor 4 personen: de Emerio Cool Touch!

beste pizzarette voor 4 personen

In het kort

De Emerio Cool Touch is wat ons betreft de beste pizzarette voor 4 personen omdat het apparaat je pizzaatjes goed en snel gaar bakt. Perfect dus voor de hongerige eters (lees: kinderen) aan tafel. Daarbij wordt ook de koepel niet echt warm.

Daarnaast is deze 4-persoons pizzarette ook lekker compact. Er is in de oven genoeg ruimte voor de mini-pizza’s, maar hij neemt niet zoveel ruimte in op tafel. Dat maakt het bakken nog wat relaxter en veiliger. Bovendien heb je meer plek voor extra schaaltjes met ingrediënten!

Pluspunten

Minpunten

Ervaringen

Dit is waarom de Emerio Cool Touch de beste pizzarette voor 4 personen is:

Probleemloos pizzaretten met de kids

Tuurlijk, als volwassenen bakken we stiekem ook heel graag onze eigen pizzaatjes. Maar let’s be honest here, het gaat vooral om de gezelligheid met de kinderen. En deze pizzarette blinkt met z’n Cool Wall uit in veiligheid. Kleinere kans op ongelukjes dus. 

Compact formaat

Als je wel eens hhebt gepizzaret (schrijf je dat zo?), dan weet je het. De tafel staat bomvol met pizzarette ingrediënten. Maar omdat dit apparaat zo’n lekker handzaam formaat kent, heb je daar minder last van. Er is genoeg ruimte voor al je bakjes en schaaltjes.

Stoot je ook je biertje of wijntje niet meer om als je probeert de mozzarella te pakken te krijgen.

Goed schoon te maken

Oké, de 4-persoons Emerio Cool Touch kan niet in de vaatwasser. Maar gelukkig kun je de bakplaat en de spatels goed schoonmaken met een beetje warm water en een afwasborstel. En ook de koepel maak je zo eenvoudig schoon als dat nodig is.

5 minuutjes werk dus. Meer is het niet. 

Resultaat

De Emerio Cool Touch warmt soms wat langzaam op, maar daarna werkt ‘ie als een tierelier. Je bakt de pizza’s vaak al in een minuut of 10 lekker gaar en krokant (afhankelijk van de gebruikte pizzabodem), Compleet met laagje goed gesmloten kaas. Precies zoals het hoort!

Alternatieven

Hiermee haal je ook een goede koop in huis.

emerio po 115847

Emerio PO 115847

Geen kids in huis? Ga dan voor de Emerio PO 115847. Die heeft weliswaar geen Cool Touch, maar beschikt dan wel weer over een handige pre-bake functie waarmee je pizzaatjes nóg sneller klaar zijn. 

tristar pizza feta 4

Tristar Pizza Festa Gourmet

De Tristar PZ9154 Pizza Festa is een prima alternatief voor de Emerio. Hij bakt misschien wel iets minder goed, maar aan de andere kant heeft deze pizzaset dan wel weer vaatwasbestendige onderdelen.

Conclusie

De Emerio Cool Touch is de beste pizzarette voor 4 personen wanneer je een vrijdag- of zaterdagavond gezellig met je gezin wilt besteden. De koepel blijft tijdens gebruik namelijk best wel koel. Wel zo fijn met die grijpgrage handjes van je kids.

Heb je geen kinderen? Ook dan kun je ‘m natuurlijk prima gebruiken. Hij bakt goed en doet daarmee precies wat je van een pizzarette mag verwachten. Vooral met dunne pizzabodems. Alleen nog even een borsteltje erover en je kunt meteen lekker uitbuiken!