DIT ZIJN DE BESTE PIZZARETTES (2023)

BESTE PIZZARETTE: DE REVIEWS

Check onze reviews en ontdek de beste pizzarette voor 4 en 8 personen.

Tristar PZ-9161 Pizza Festa Connect 2 persoons pizzarette

Tristar PZ-9161 Pizza Festa Connect (2 personen)

2-persoons| Terracotta koepel | Uit te breiden

De Tristar PZ-9161 Pizza Festa Connect verzamelde in 2021 nog de beste reviews. En terecht, want deze duo pizzarette is makkelijk in het gebruik en wordt geleverd met alles dat je nodig hebt voor een pizzaparty met z’n tweeën – of meer, want het systeem is eenvoudig aan elkaar te koppelen!

Pluspunten

Minpunten

Emerio Pizzarette Cool Wall 4 personen

Emerio Pizzarette Cool Wall (4 personen)

4-persoons| Terracotta koepel| Kindvriendelijk

Pizzaretten met het hele gezin? Dan is de Emerio Pizzarette Cool Wall de beste pizzarette voor jou. Dit apparaatje is namelijk geschikt voor 4 personen en, belangrijker nog, de buitenkant wordt niet heel warm. Dat maakt ‘m perfect voor een gezellig avondje met de kids of voor een kinderfeestje!

Pluspunten

Minpunten

Beste pizzarette Foresta Pizzaoven 6 personen

Foresta Pizzaoven (6 personen)

6 persoons| Terracotta koepel | Pizzaoven

De Foresta Pizzaoven voor 6 personen is een soort pizzarette en pizzaoven in één. Hij bakt aanzienlijk harder dan de andere pizzarettes uit deze review en dat maakt ‘m vooral geschikt voor als je kinderen wat minder geduld hebben. Ook omdat de buitenkant niet heel erg heet wordt!

Pluspunten

Minpunten

Emerio PO-116124.1 8 persoons pizzarette

Emerio PO-116124.1 Pizzarette 8 Persoons

8 personen | Terracotta koepel | Pre-bake functie

Voor de beste pizzarette voor 8 personen komen we toch weer terug bij Emerio. Bij de Emerio PO-116124.1 om precies te zijn. Deze pizzarette heeft namelijk twee verdiepingen, zodat je genoeg ruimte op tafel overhoudt voor alle borden en schaaltjes. Wel zo fijn als je met de hele familie aan tafel zit.

Pluspunten

Minpunten

Tristar PZ-9160 Pizza Festa Gourmet beste pizzarette 3 in 1

Tristar PZ-9160 Pizza Festa Gourmet (3 in 1)

6 personen|Kunststof behuizing| 3-in-1

Kun je niet kiezen? De Tristar PZ-9160 Pizza Festa Gourmet heeft voor ieder wat wils. Deze 3-in-1 pizzarette voor 6 personen beschikt namelijk ook over een bakplaat en wordt geleverd met zowel pannetjes als spatels. Kun je ondertussen mooi wat extra groenten of toppings bakken. Kortom, gegarandeerd een feestje!

Pluspunten

Minpunten

Hoe vind ik de beste pizzarette?

Wat de beste pizzarette is, is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Misschien heb je wel een groot gezin en heb je er dus eentje nodig voor 6 personen of meer. Misschien heb je kleine kinderen en zoek je dus een kindvriendelijk modelletje.

Check daarom de volgende specificaties bij het vinden van de beste koop.

Aantal personen

Als je een gezellig avondje wilt gaan pizzaretten, dan wil je natuurlijk wel dat iedereen ook echt een klein pizzaatje kan maken. Daarom is het aantal personen misschien wel het allerbelangrijkst bij het kiezen van de beste pizzarette. 

Gelukkig heb je ze in allerlei soorten. Een pizzarette voor 2 personen bijvoorbeeld. Zo eentje die je dan ook nog kan uitbreiden naar een 4-persoons pizzarette.

En ga je met vrienden pizza’s maken of komt de hele familie op bezoek? Dan ga je natuurlijk op zoek naar een 6-persoons pizzarette. Je kunt tegenwoordig zelfs ook een 8-persoons pizzarette kopen! 

Vermogen & temperatuur

Ook niet onbelangrijk: het vermogen. Apparaten met een hoger vermogen worden over het algemeen sneller warm en bakken je pizza’s net even wat sneller gaar en krokant. Handig voor als je een beetje ongeduldig bent … of gewoon heel erg honger hebt.

Kijk dus vooral ook even naar het vermogen en – nog belangrijker – de maximale temperatuur. Die loopt namelijk uiteen van 180 graden tot wel meer dan 300°C. En dat scheelt nogal als je pizza’s aan het bakken bent!

 

Gebruiksgemak

De meeste pizzarettes zijn gewoon plug and play. Stekker erin en gaan. Het verschil zit ‘m dus vooral in het gebruiksgemak als je klaar bent. Met andere woorden: hoe makkelijk kun je het apparaat schoonmaken?

De behuizing of koepel is vaak van aardewerk (terracotta), dus die moet je met de hand afwassen. Niks aan te doen. Maar het is natuurlijk wel lekker als alle spateltjes in de vaatwasser kunnen en als ook de bakplaat een beetje goed te reinigen is. Daar komt namelijk nog wel eens wat gesmolten kaas op!

 

F.A.Q.

De meest gestelde vragen bij het kopen van pizzarettes

Welke pizzarette de beste koop is, is afhankelijk van jouw eigen wensen en situatie. Denk aan het aantal personen waarvoor het apparaat geschikt is, kindvriendelijkheid en de maximale temperatuur waarmee je de pizza’s kunt bakken.

De 6-persoons Emerio is wat ons betreft de beste pizzarette voor 6 personen. Het is namelijk een soort kleine pizzaoven die wat harder bakt dan de rest. Je hoeft dus niet zoveel geduld te hebben. Ook de buitenkant wordt niet zo warm. Perfect voor kinderen dus!

Je kunt gewoon normaal pizzadeeg gebruiken. Maak het zelf of koop het kant-en-klaar, maar rol het wel wat dunner uit zodat je pizza’s sneller klaar zijn. Of snijd eens een pitaboordje doormidden. Haal je zo twee bodems uit die lekker krokant worden!