BESTE GOURMETSTEL VOOR 4 PERSONEN (REVIEW)

Dit is het beste gourmetstel voor 4 personen

Lekker gourmetten met de kids? Of komen je schoonouders langs deze kerst? Dan heb je een goed gourmetstel voor 4 personen nodig. Wat ons betreft is de Bourgini Chef’s Dinnerparty het beste 4-persoons gourmetstel. En in deze review lees je waarom. 

beste gourmetstel voor 4 personen

In het kort

De Bourgini Chef’s Dinnerparty is het beste gourmetstel voor 4 personen omdat deze set bestaat uit 4 eigen bakplaten en bordjes waarmee iedereen dus zijn of haar vleesje kan bakken. Dat maakt het gourmetten een stuk makkelijker … en gezelliger.

Je hoeft namelijk niet meer half over de tafel heen te hangen om je burgertje om te draaien. En ook vegetariërs kunnen meedoen zonder gedoe. Bovendien kun je ‘m gewoon in de vaatwasser schoonmaken. Lekker relaxed dus. En dat is waar het bij gourmetten om draait.

Pluspunten

Minpunten

Ervaringen

Dit is waarom de Bourgini Chef’s Dinnerparty het beste gourmetstel voor 4 personen is:

Eigen bakplaatjes

Toegegeven: als echte gourmetliefhebbers waren we eerst wat skeptisch. Maar uiteindelijk blijken de eigen bakplaatjes wel heel fijn. Je kunt zo gewoon je eigen favoriete dingetjes bakken. Op je eigen tempo. Je hoeft dus wat minder op te letten waardoor je juist meer tijd hebt om even lekker gezellig te kletsen.

Bovendien zit er ook meteen een bordje bij. Het scheelt dus best wat ruimte op tafel ten opzichte van een traditioneel gourmetstel met grote bakplaat. Heb je ook minder kans dat je kinderen iets omgooien!

Makkelijk schoon te maken

Misschien wel net zo belangrijk (zeker als je klaar bent met gourmetten): de set is makkelijk schoon te maken. Zowel de bordjes als de bakplaatjes en het meegeleverde serveerschaaltje kunnen gewoon in de vaatwasser. Vaatwasblokkie erin en gaan met die banaan.

Kun je zelf nog even rustig naborrelen.

Goed op te bergen

Heb je wel eens gehad dat je na lange tijd je gourmetstel uit de doos trok en dat ‘ie eigenlijk opnieuw schoongemaakt moet worden? Nee? Wij wel. Vaak komt er uit zo’n doos na een tijdje namelijk een enorm muffe geur.

Blijkbaar weten ze dat bij Bourgini ook en leveren ze dus meteen een handige opbergtas mee. Denk je misschien niet meteen aan, maar geloof ons – het is echt een pré. 

Resultaat

Het Bourgini Chef’s Dinnerparty gourmetstel voor 4 personen is natuurlijk vooral praktisch. Maar ondertussen kun je er ook gewoon goed op bakken. De anti-aanbaklaag is prima. Je hebt maar weinig olie nodig. Het eigen grillplaatje oogt wat klein, maar je kunt er wel lekker op doorbakken dus daar heb je eigenlijk geen last van.

Alternatieve gourmetstellen voor 4 personen

Met deze 4-persoons gourmetstellen haal je ook altijd een goede koop in huis.

princess 103080 dinner4all

Princess 103070 Dinner4All Circle

De Princess 103070 Dinner4All Circle werkt hetzelfde als de Bourgini Chef’s Dinnerparty, maar wel dan zonder bordjes of vaatwasserbestendige bakplaatjes. Aan de andere kant, dat maakt ‘m wel wat goedkoper!

swiss pro dinner 4 all

Swiss Pro+ Dinner4All

Ook het goedkopere Swiss Pro+ Dinner4All gourmetstel heeft eigen bakplaatjes. Ze zijn zelfs iets groter dan die van Bourgini, maar je moet ze wel even zelf met een vochtige doek afnemen (vergeet niet af te laten koelen!).

Conclusie

Met de eigen bakplaatjes van de Bourgini Chef’s Dinnerparty kan iedereen rustig zijn of haar eigen vlees/vis/groenten bakken. Dat lijkt minder gezellig dan een grote bakplaat in het midden, maar is het niet. Sterker nog, wij vonden het misschien wel gezelliger. Je hebt namelijk minder aandacht voor het eten en meer voor de mensen aan tafel.

Tel daarbij op dat je zowel de bordjes als de bakplaatjes in de vaatwasser kunnen en je hebt met dit gourmetstel voor 4 personen altijd een leuke, gezellige en makkelijke avond. Gegarandeerd.