BESTE GOURMETSTEL VOOR 6 PERSONEN (REVIEW)

Dit is het beste gourmetstel voor 6 personen

Je ouders komen met kerst eten. En ook je broertje neemt z’n nieuwe vriendin mee. Je hebt dus minimaal een 6-persoons gourmetstel nodig om straks allemaal lekker te kunnen bakken. Met deze review van het beste gourmetstel voor 6 personen helpen we je daarbij.

beste gourmetstel voor 6 personen

In het kort

Er is maar één beste gourmetstel voor 6 personen: de Princess Raclette 6 Grill Party. Dat is namelijk een mooie, grote gourmetset met genoeg ruimte voor iedereen aan tafel. Hoef je dus niet meer half over elkaar heen te hangen om je vleesje om te draaien.

De grillplaat is misschien niet te vergelijken met gloeiendhete teppanyakiplaat, maar je kunt er echt prima een stukje vlees of vis op bakken. Zeker voor de prijs, want dit gourmetstel is ook lekker goedkoop. Kun je je geen buil aan vallen!

Pluspunten

Minpunten

Ervaringen

Dit is waarom de Princess Raclette 6 Grill Party het beste gourmetstel voor 6 personen is:

Schoon te maken in de afwasmachine

Grootste plusplunt van deze gourmetset: je kunt ‘m als één van de weinige gourmetstellen schoonmaken in de vaatwasser. Na het gourmetten klik je de grillplaat los (wel even af laten koelen) en mik je hem samen met de pannetjes in de afwasmachine. Tabletje erbij en klaar is Kees.

Kun je zelf ook lekker natafelen in plaats van de hele avond met een afwasborstel en theedoek in je handen te staan.

Goede anti-aanbaklaag

Dit Princess gourmetstel heeft ook een bijzonder goede anti-aanbaklaag. Je vlees of vis plakt niet en je hoeft geen of maar heel weinig olie te gebruiken bij het bakken. Dat scheelt weer een hoop gespetter…

… en stank.

Snel heet

Het is allemaal plug & play met deze gourmetset. Steek de stekker in het stopcontact en de plaat is in no time op temperatuur. Je hoeft dus niet eerst nog een uurtje met je schoonouders over je werk te praten. 

Resultaat

Op maximale stand wordt de Princess Raclette 6 Grill Party heet genoeg om lekker te kunnen grillen. Maar houd er wel rekening mee dat de pannetjes niet echt geschikt zijn om vlees,, vis of groenten te bakken. Een pannenkoek, eitje of wat kaas voor op je hamburger is echter geen probleem!

Alternatieve gourmetstellen voor 6 personen

Met deze 6-persoons gourmetstellen haal je ook altijd een goede koop in huis.

tefal re1820 store inn

Tefal RE1820 Store'Inn

De Tefal RE1820 Store’Inn kan eigenlijk alles wat het Princess gourmetstel voor 6 personen ook kan. De pannetjes worden bovendien wat heter én hij staat wat steviger op tafel. Maar dat zie je dan ook weer terug in de prijs.

princess dinner 4 all pure 8 personen

Princess Dinner4All Pure

De Princess Dinner4All Pure is het nieuwe gourmetten. Geen centrale bakplaat meer, maar iedereen zijn eigen plaatje. Perfect voor vegetariërs of veganisten dus. Bovendien kun je alles ook in de afwasmachine schoonmaken!

Conclusie

De pannetjes worden misschien niet warm genoeg, maar dat is niet zo erg. Helemaal niet als je dat van tevoren weet, want dan bak je die champignons gewoon op de bakplaat. Die wordt namelijk wel snel heet en bakt ook nog eens als een tierelier. Daarbij is alles gewoon in de vaatwasmachine te reinigen. Vette plus!

Kortom, wat ons betreft is de Princess Raclette 6 Grill Party qua prijs-kwaliteitverhouding het beste gourmetstel voor 6 personen. Voor die paar tientjes vind je geen betere. Daar zijn we van overtuigd.