BESTE GOURMETSTEL VOOR 2 PERSONEN (REVIEW)

Dit is het beste gourmetstel voor 2 personen

Romantisch avondje voor de boeg? Ga lekker gourmetten. Dan heb je vaak net even wat langer de tijd voor elkaar. Maar dat wil je dan natuurlijk wel goed doen met het beste gourmetstel voor 2 personen. Daarom lees je er in deze review alles over!

beste gourmetstel voor 2 personen

In het kort

Wat ons betreft is de Princess Dinner4Two het beste gourmetstel voor 2 personen. Waarom? Omdat je er een eigen bakplaatje bij krijgt. Daarmee kun je allebei rustig grillen zonder half over de tafel heen te hangen. Ook handig als één van jullie vegetarisch eet.

Daarbij doet de set het ook gewoon goed. Hij wordt lekker snel warm en bakt vlees, vis en groenten zonder gedoe mooi gaar. En ook niet onbelangrijk: de bakplaatjes kunnen in de afwasmachine. Heb je mooi de tijd om nog een flesje wijn open te trekken!

Pluspunten

Minpunten

Ervaringen

Dit is waarom de Princess Dinner4Two het beste gourmetstel voor 2 personen is:

Eigen bakplaatje per persoon

Tuurlijk, zo’n grote plaat op tafel is gezellig. Maar eigen grillplaatjes zijn in de praktijk wel heel handig. Je kunt dan namelijk zelf je favoriete vleesjes, visjes of groentjes bakken. Daarmee krijgt je hamburgertje bijvoorbeeld niet de smaak van dat stukje zalm van je vriend of vriendin.

Het is dus ook vooral een goed 2-persoons gourmetstel als één van jullie vega(n) eet. Met een eigen bakplaatje krijg je dus ook geen dierlijke vetten binnen!

Vaatwasserbestendig

Ben je klaar met gourmetten? Dan wil je natuurlijk liever samen nog even op de bank ploffen met een lekker drankje en een serietje op Netflix in plaats van de rest van de avond af te wassen in de keuken. Gelukkig zijn de bakplaatjes van deze set eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser.

Je hoeft dus alleen even een doekje over de bamboe zijkanten te halen!

Uit te breiden

Heb je een dubbeldate? Of komen je ouders 1e kerstdag toch ineens wel langs? Geen probleem! Met het meegeleverde koppelsnoer sluit je er namelijk zo een paar extra units op aan, zodat je ook met 4, 6 of 8 personen gezellig kunt grillen. 

Resultaat

De hamvraag: bakt ‘ie ook goed? En het antwoord: ja. De plaatjes warmen vlug op en zijn heet genoeg om je biefstukje snel dicht te schroeien. Zonder dat je er veel olie of boter voor nodig hebt, want de anti-aanbaklaag doet z’n werk goed. Scheelt ook weer een hoop gespetter!

Conclusie

De Princess Dinner4Two is het beste gourmetstel voor 2 personen bij datenights met je partner of een gezellige avond met je huisgenoot. Met de eigen bakplaatjes per persoon heb je minder gedoe en kun je echt even relaxen en genieten van het eten. Bovendien is het systeem echt een must-have voor vegetariërs.

Minpuntje is wel dat je de plaatjes niet afzonderlijk uit kunt zetten, maar dat is eigenlijk alleen relevant als je de set uitbreidt en met meer dan 2 personen aan tafel zit. Dat de bakplaatjes daarbij in de afwasmachine kunnen is natuurlijk wel een vette pré.